Faza Croazieră , Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
Blat:
- un ou
- 4 linguri faina de tarate de ovaz
- un plic de drojdie uscata (7 gr)
- sare
Topping:
- pasta de rosii (eu am facut din rosii pasate)
- sunca degresata, carnati de curcan, piept de pui
- ardei gras rosu, galben, portocaliu
- perle de branza 2.2%
- crema de branza 0.2%
MOD DE PREPARARE:
Se bate putin oul si se adauga tarate de ovaz. Peste acestea turnam drojdia praf si putina sare si amestecam sa se mai omogenizeze. Aluatul format, cu consistenta moale,se toarna in tava pe hartie de copt si se modeleaza in strat subtire in forma rotunda.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 180°C si se tine cca 8 minute. Apoi se scoate si se pun pe rand: sos de rosii, carnea, branza si 3-4 felii de ardei.
Se pune sare, cimbru si se da mai departe la cuptor circa 10-15 min (sau pana credeti ca e gata). A fost delicios de buna!
Pofta buna!
Se pune sare, cimbru si se da mai departe la cuptor circa 10-15 min (sau pana credeti ca e gata). A fost delicios de buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu