Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
1 kg conopida
4 linguri Maioneza Dukan
1 lingurita iaurt degresat
4 catei usturoi zdrobiti
1/2 legatura marar
sare, piper
1 ceasca lapte 0,1%
MOD DE PREPARARE:
Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.
Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, usturoi, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.
Putem servi imediat, dar si mentinuta la rece cateva ore va fi mult mai buna!
Pofta buna!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere