sâmbătă, 29 iunie 2013

PASTA DE BRANZA CU VERDETURI

  Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


 
Pasta (crema) de branza cu verdeturi este perfecta la micul dejun servita pe o felie de paine DUKAN, dar putem face si o multime de aperitive cu aceasta: rosii umplute, ardei grasi umpluti – in functie de imaginatie, gusturi si momentul ales.

INGREDIENTE:

200 g branza de vaci degresata
100 g  crema de branza 0,2%
2 linguri perle de branza 2,2%
1/2 legatura marar
cateva fire de cimbrisor proaspat
sare, piper


MOD DE PREPARARE:

In robot amestecam branza, crema de branza si perlele de branza. Punem la inceput 1 lingura perle de branza – in cazul in care consistenta ne permite mai adaugam inca una, astfel incat sa obtinem o pasta groasa in final.

Potrivim de sare si piper, adaugam verdeturile tocate marunt, apoi amestecam pana se omogenizeaza.

Dam la rece pentru 20-30 minute, apoi putem servi decorand cu flori de cimbrisor sau cu fire marar.

Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu