Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Chipsurile din morcovi si pastarnac sunt asa de bune ca le puteti
manca simple, dar si intr-o supa clara

Secretul pentru a iesi niste chipsuri crocante e sa taiati fasiile de
legume foarte subtiri. Pentru asta fie folositi o mandolina
, fie un peeler.
Ingrediente
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita oregano uscat
- putin busuioc uscat
- putin maghiran uscat (sau ce arome va plac)
sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
- Cu ajutorul unui peeler se taie fasii cat mai subtiri de morcov si pastarnac. Acestea se pun intr-un castron.
- Se toarna deasupra uleiul, toate ierburile, sare, piper. Se amesteca bine cu mana sa se agite bine aromele :)
- Fasiile de legume se pun in tava de aragaz, pe o foaie de copt. Se
rasfira bine, in strat cat mai subtire ca sa se auresca uniform
- Se coc in cuptorul incalzit, cam 15 -20 de minute la foc mare (200°C)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu