sâmbătă, 29 iunie 2013

ROSII UMPLUTE CU CREMA DE CONOPIDA


 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă


Rosiile umplute cu crema de conopida si usturoi sunt  completare la clasicele rosii umplute cu vinete sau cu branza. Le putem servi cu orice ocazie.

INGREDIENTE:

6 rosii medii (600 g)
500 g conopida
2 linguri Maioneza Dukan
1.2 lingurita iaurt degresat
 cateva fire marar pentru tocat
2 catei usturoi
sare,piper
1/2 ceasca lapte 0,1%


MOD DE PREPARARE:

Taiem cate un capac la rosii si le scoatem miezul cu o lingurita.

Umplem rosiile cu crema de conopida preparata ca in reteta: CREMA DE CONOPIDA CU USTUROI


Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.

Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, usturoi, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu