vineri, 28 iunie 2013

CASTRAVETI CU MOUSSE DE TON

 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 


Pentru mousse, mai puteti alege intre: MOUSSE DE TON I  sau MOUSSE DE TON II.

INGREDIENTE:

200 g crema de branza 0,2%
1 ceapa mica fin tocata
1 conserva ton natur/suc propriu – 185 g
1 lingurita ulei de parafina
1/4 legatura marar verde proaspat tocat + cateva fire pentru decor
castraveti proaspeti
sare
piper

MOD DE PREPARARE:

Tocam ceapa foarte marunt, sau o dam prin aparatul de maruntit/razuitoare. Adaugam peste tonul, crema de branza, uleiul si pasam totul. 

Punem mararul tocat, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam pana se omogenizeaza. 

Punem crema la rece pentru 30 minute. 

Feliile de castravete le scobim putin apoi le umplem cu crema. 

Decoram cu frunzulite de marar si servim. 

Daca castravetele este foarte tanar, fara coaja amara, putem lasa feliile de castravete necuratate de coaja.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu