joi, 20 iunie 2013

PIEPT DE PUI CU SOS DE LAMAIE



Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă


INGREDIENTE:  4 portii

  • 500 gr piept pui dezosat
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 150 ml crema de branza 0,2%
  • 1 lingura ulei de masline 
  • 1 lingura sos de soia light
  • condimente: sare de mare, piper, busuioc

 

MOD DE PREPARARE:

Pieptul de pui se taie in bucati mari, il punem intr-un vas il condimentam si il ungem sos de soia light; il acoperim cu folie alimentara lasam sa se patrunda 30 de minute, la frigider apoi:

Se incinge o tigaie aderenta, se pune la prajit, trei minute, la foc iute, in lingura de ulei de masline.

Se acopera cu apa si cu sucul de lamaie, in parti egale. Se adauga coaja de lamaie si se lasa pe foc mic un sfert de ora.

Se adauga crema de branza.

 Se ia de pe foc dupa alte doua-trei minute.

Se serveste cald!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu