duminică, 23 iunie 2013

PULPE DE PUI MARINATE IN IAURT

   Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE:
  • 4 pulpe de pui
  • un iaurt mare 400 ml de 0,1% grasime
  • 3 linguri vin alb
  • sare
  • 1 lingurita piper alb
  • putin piper negru
  • optional o cutie de perle de branza Delaco 2,2%
 
MOD DE PREPARARE:

1. Pulpele de pui se curăţă, se spală şi se lasă la scurs într-o strecurătoare. Iaurtul se pune într-un castron mai mare şi se bate cu piperul alb.

2. Pulpele de pui se dau cu un praf de sare şi se stropesc cu vin, apoi se cufundă în iaurt şi se lasă la macerat, la rece, 2-3 ore.

3. Se scot pulpele de pui din sosul marinat, se pun într-o tavă tapetata cu hartie de copt şi se coc la  170-180°C , 50-60 minute.

OPTIONAL: Cu puţin timp înainte de a fi gata se presară perlele brânza şi se lasă în continuare la gratinat.

4. Se servesc imediat, ia la PV putem opta pentru garnituri de legume şi salate de sezon.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu