miercuri, 19 iunie 2013

Chiftele / Terine de pui cu vita

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

                                      
INGREDIENTE:

- 400 g carne tocata (piept de pui si vitel)   

- 2 catei usturoi

-1 ceapa de marime medie

 - 2 oua

- optional, depinzand de faza :1.5/2/3 linguri de tarate - eu le macinat, sunt mai fine, 

- sare, piper

- condimente: marar, frunze de busuioc sau dafin, patrunjel verde




MOD DE PREPARARE:

 Tocam carnea, ceapa si usturoiul si le amestecam mararul, busuiocul sau dafinul, patrunjelul, ouale, sarea si piperul.

 Framantam cu mana tocatura pana obtinem o pasta omogena, din care modelam bilute pe care le asezam intr-o tava, pe care am pus o hartie de copt.

Le-am copt la 200°C cca 30 minute pana s-au rumenit frumos.

Se pot servit cu un sos iute de hrean si iaurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu