Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
1 kg carne de curcan(eu am folosit pulpa)
400 g rosii
2 morcovi
3 ciuperci champagnion
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
1 telina
1 ardei
1 pahar de vin rosu
1
cub concentrat de pui
sare, piper macinat
rozmarin verde un fir sau
uscat o lingurita
1/2 legatura patrunjel verde
Ingrediente:
2 morcovi
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
1 telina
1 pahar de vin rosu
sare, piper macinat
rozmarin verde un fir sau uscat o lingurita
1/2 legatura patrunjel verde
Mod de Preparare:
Mod de Preparare:
Carnea de curcan se spala si se
taie cuburi mari. Se pune la calit cu putina apa si concentrat de
pui.
Intre timp morcovii, telina,
ciupercile, ceapa si ardeiul se toaca cubulete, usturoiul se piseaza sau se
taie marunt. Intr-o cratita se pune apa la fiert in care se vor oparii rosiile.
Acestea se vor curata de coaja si cotoare si se taie cubulete. Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga legumele (mai putin rosiile), crenguta de rozmarin, sare, piper si paharul de vin.
Se lasa pe foc mediu cam 10
min. Se adauga rosiile, mancarea trebuie sa fiarba cca. 30 min.
Se mai adauga apa calda din cand in cand.
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu