Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Pe langa faptul ca sunt delicioase si extrem de sanatoase, sunt si foarte simplu de facut. Pentru un dejun sanatos si natural, vi le recomand din tot sufletul.
Ingrediente:
2 linguri indulcitor praf
1 lingura scortisoara
Mod de preparare:
Asezam feliile de morcov, intr-un singur strat, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le pudram cu indulcitor si scortisoara.
Le coacem in cuptorul preincalzit la 80°C, functie ventilata, prima treapta de jos in sus, pentru cca 45 de minute sau pana cand feliile de morcov se incretesc.
Le scoatem din tava si le lasam sa se raceasca.
Le servim cu lapte degresat.
Note
- Se inmoaie destul de repede dupa ce sunt introduse in lapte dar raman foarte gustoase.
- Taiati feliile foarte foarte subtiri si egale ca sa se coaca toate in acelasi timp si sa devina crocante.
- Nu pudrati feliile cu mult inulcitor pentru ca morcovii sunt deja dulci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu