Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
1/2
kg ficat;
1/2 kg pipote cu inimi;
1/2 piept pui;
1 ceapa;
4 catei usturoi;
1 lingura pasta tomate;
cimbru;
sare, piper.
1/2 kg pipote cu inimi;
1/2 piept pui;
1 ceapa;
4 catei usturoi;
1 lingura pasta tomate;
cimbru;
sare, piper.
patrunjel tocat pentru decor in farfurie
Mod de Preparare:
Se pune la calit carnea de pui impreuna cu organele, cu putina
apa.
Se toaca ceapa marunt si se adauga peste carne. Daca este cazul se mai
completeaza cu apa.
Se condimenteaza dupa gust.
Cand este aproape gata se adauga
cateii de usturoi tocati marunt si pasta de tomate.
Se presara cu patrunjel tocat; se poate servi la PP cu mujdei, mamaliguta dukan, iaurt, crema de branza, la PV cu legume sotate, ciuperci in diverse feluri, ghivechi de legume, fasole verde, etc.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu