joi, 23 ianuarie 2014

Tochitura de pui

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

 

Ingrediente: 

1/2 kg ficat;
1/2 kg pipote cu inimi;
1/2 piept pui;
1 ceapa;
4 catei usturoi;
1 lingura pasta tomate;
cimbru;
sare, piper.
patrunjel tocat pentru decor in farfurie

Mod de Preparare:

Se pune la calit carnea de pui impreuna cu organele, cu putina apa.
Se toaca ceapa marunt si se adauga peste carne. Daca este cazul se mai completeaza cu apa. 
Se condimenteaza dupa gust.
Cand este aproape gata se adauga cateii de usturoi tocati marunt si pasta de tomate.

Se presara cu patrunjel tocat; se poate servi la PP cu mujdei, mamaliguta dukan, iaurt, crema de branza, la PV cu legume sotate, ciuperci in diverse feluri, ghivechi de legume, fasole verde, etc.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu