duminică, 19 ianuarie 2014

Covrigei dulci by MAMY VIO

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
 
 

INGREDIENTE:

300 branza degresata (Lacteea 0,2 vrac am avut)
2 linguri tarate de grau
2 linguri tarate de psylium/ovaz
6 linguri gluten
indulcitor pudra dupa gust
esenta de vanilie
aroma de unt
2 lingurite de cacao
NU am folosit praf de copt !

MOD DE PREPARARE:

Din toate ingredientele de mai sus (mai putin cacao) am facut un aluat pe care l-am impartit in jumatate si intr-o parte am pus cacao si un picut de lapte (mai putin de o lingura) sa ajunga la aceasi consistenta ca si aluatul alb.

L-am lasat vreo jumatate deora la rece dupa carel-am modelat dupa cum se vede in poze.

Am uns covrigeii cu galbenus dizolvat cu putina apa si am presarat cateva bobite de susan negru.

Am introdus la cuptorul incins la 180°C pentru 20 de minute.

Intr-o jumatate de ora sunt gata !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTx4_QQSFd3eve0vHUNTvdUXQQF31LAWl4qQD2PEx5n6aUkJDWZh-aPfF2X3bGB30uYVdbINs2B51pi09TeeYdw3oMMuv9suNGK1FpPXkxtv0pVXmX4UbwaPjSpQRCDNXKP20JqDLGePw/s1600/20140118_135948.jpg

Sunt pufosi si buni, nu sant gumosi cu gust pregnant de gluten
Puteti sa eliminati indulcitorul si esentele, sa-i faceti sarati.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSDig60nJQ5c0PyR_7ssuQNFQ98fahukI9SBUj7yiUQJFIUqpUPO6JnRXZAxc2darzVKHcmSjHGS3MrZVVTqFgKK6knOloDSpMf1b51J_5GrtrX9lSa6GchifZSsTuf0VsKBnZqs2JqME/s1600/20140118_161302.jpg

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu