Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
300 branza degresata (Lacteea 0,2 vrac am avut)
2 linguri tarate de grau
2 linguri tarate de psylium/ovaz
6 linguri gluten
indulcitor pudra dupa gust
esenta de vanilie
aroma de unt
2 lingurite de cacao
NU am folosit praf de copt !
2 linguri tarate de grau
2 linguri tarate de psylium/ovaz
6 linguri gluten
indulcitor pudra dupa gust
esenta de vanilie
aroma de unt
2 lingurite de cacao
NU am folosit praf de copt !
MOD DE PREPARARE:
L-am lasat vreo jumatate deora la rece dupa carel-am modelat dupa cum se vede in poze.
Am uns covrigeii cu galbenus dizolvat cu putina apa si am presarat cateva bobite de susan negru.
Am introdus la cuptorul incins la 180°C pentru 20 de minute.
Intr-o jumatate de ora sunt gata !
Sunt pufosi si buni, nu sant gumosi cu gust pregnant de gluten
Puteti sa eliminati indulcitorul si esentele, sa-i faceti sarati.
Sursa: aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu