Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
2 linguri tarate de ovaz
-1 lingura amidon de porumb
-1 lingurita praf de copt
-2 oua
-4-5 linguri iaurt grecesc
-1 lingurita pasta de ardei iute (optional)
-sare si piper dupa gust
-1/2 ceapa tocata marunt
-un manunchi mic de patrunjel verde
-1-2 tulpini de telina verde taiate bucatele mici
-200g ton din conserva , scurs de lichid si pisat cu furculita
MOD DE PREPARARE:
-separi albusurile de galbenusuri , pui galbenusurile intr-un bol si peste ele adaugi taratele , amidonul de porumb , praful de copt , condimentele ...
-adaugi iaurtul si amesteci bine ...
-tai marut ceapa,verdeata si telina verde ...
-pisezi bine tonul cu o furculita, adaugi tonul , ceapa , verdeata si telina peste aluatul obtinut anterior si amesteci bine
-separat bati albusurile spuma tare
-incorporezi albusurile la compozitia anterioara
-amesteci usor, de jos in sus ca sa nu se lase albusurile
-preincalzesti cuptorul la 180C ,pregatesti o forma de chec
tapeta cu hartie de copt sau o forma de silicon , si pui compozitia pt
chec in forma
-coci checul aproximativ 30-35 de minute sau pana ce se rumeneste frumos
-eu prefer sa il servesc cald , insa e foarte bun si la temperatura camerei
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu