Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva
INGREDIENTE:
- 2 ouă
- 4 lg faina de tărâțe de ovăz macinate
- 2 lg de tărâțe de grâu
- 2 lg amidon de porumb
- 1 lgt praf de copt
- 3 lg îndulcitor (sau după gust)
- 2 lgt mix de scorțioară, anason, nucșoară, cuișoare (luați condimentele separate și faceți voi mixul, iar daca luati cuisoare si anason seminte le râșniți pudră)
Glazura:
- 4 linguri de lapte praf
- 2 lingura de lapte degresat
- indulcitor
- esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Turnăm cu lingura compoziția într-o tava tapetata cu hartie de copt, sau in forme de brioșe, maxim 1 cm înaltime.
Le-am introdus în cuptorul încins la 180°C si le-am lăsat circa 20 minute.
Turnăm cu lingura compoziția în forme de brioșe din silicon, maxim 1 cm în fiecare formă. Eu am umplut 10 astfel de forme.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu