Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
1 ou
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura branza degresata
1 lingura gluten (se poate si fara)
1 lingurita drojdie uscata
sare
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura branza degresata
1 lingura gluten (se poate si fara)
1 lingurita drojdie uscata
sare
1 ou
1 lingura branza degresata
1 lingura Activia Light (iaurt degresat)
1/2 piept de pui fiert, sunca degresata, somon fume
cimbru, busuioc, oregano, piper
*Bineinteles ca se poate prepara si pt zilele de PL, unde se pot adauga ardei gras, felii de rosii, rondele de ceapa, ciuperci etc.
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca toate ingredientele pt blat si se intinde intr-o tava pe
hartie de copt, mie mi-a iesit un blat cu diametrul de cca 20cm, cam cat
o pizza mica.
Am dat tava la cuptorul incins la 180°C aproximativ 7-8 min.
Am mai dat la cuptor aprox. 10-15 min la 180°C.
Am incercat mai multe tipuri de pizza pana acum, insa aceasta aduce cel mai mult cu gustul de pizza adevarata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu