duminică, 5 ianuarie 2014

Supa cu perisoare de pui si taietei, Dukan

FAZA CROAZIERA, CONSOLIDARE, STABILIZARE DEFINITIVA
 



 Am inlocuit pastele cu taietei din clatite si a fost o supa delicioasa. Am mancat si eu cu pofta si nu am simtit o diferenta foarte mare.

INGREDIENTE:

Supa:
1 ceapa
1 ardei rosu
1/2 morcov
1/2 dovlecel
sare, piper
patrunjel

Taietei:
1 ou
6 linguri apa minerala
1 lingura amidon
1 lingura tarate de ovaz
sare piper
verdeata

Perisoare:
400 g piept de pui
1 ou
1 lingura tarate de ovaz
patrunjel
sare, piper

MOD DE PREPARARE:


    Intr-o oala se pun 3 litri apa, sare, piper, si legumele taiate (morcovul rondele, ceapa, dovlecelul si ardeiul cubulete)  si se dau in cateva clocote pana cand sunt usor patrunse.

Perisoare:
    Carnea de pui se taie cubulete si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor. Din pasta rezultata se formeaza perisoare cu mainile umede si se pun in supa (focul trebuie sa fie mic), apoi se mareste focul si se continua fierberea supei pana cand perisoarele sunt facute. 
Se condimeneaza dupa gust.

Taietei:

Oul se bate cu un tel impreuna cu apa minerala, se adauga condimentele, amidonul si taratele si se omogenizeaza. Din compozitie se coc doua clatite intr-o tigaie de teflon, fara ulei. Se impatureste fiecare clatita si se taie fasii subtiri.

 Taiteii se adauga dupa ce focul este oprit, se pune verdeata si se acopera cu un capac.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu