Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
1/2 kg de stiuca tocata (sau alt peste)
2 linguri tarate de ovaz macinate inmuiate in lapte
2 linguri de ulei
marar
2 linguri de crema de branza 0.1%
2 oua separate
sare, piper
2 linguri tarate de ovaz macinate inmuiate in lapte
2 linguri de ulei
marar
2 linguri de crema de branza 0.1%
2 oua separate
sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu tarate de ovaz macinate inmuiate in lapte. Adaugam crema de branza, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.
Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu