duminică, 21 iulie 2013

BLAT PIZZA I

Faza Atac, Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă



INGREDIENTE: 
Blat
-1 ou
- 1 lg cu varf de branza degresata
-2 lg de tărâțe de ovăz (1 ½ lg la atac)
- 1 lg tărățe de grâu (permisă)
- 1 lg de lapte praf degresat (permis din atac până la 3 lg/zi) sau 2 lg lapte degresat
- sare
- fulgi de usturoi
- ½ lgt de drojdie uscată


MOD DE PREPARARE:

Prepararea este foarte simplă. Batem oul cu branza, adăugăm tărâțele și laptele praf, sarea, drojdia și fulgii de usturoi și întindem pe o foaie de hartie pentru copt sau pe una de silicon. 

Faceți un cerc cu un diametru de maxim 20 cm (o sa iasa o pizza mai mică).

Introduceți blatul în cuptorul încins și lasați-l acolo pentru circa 7 minute.

Topping ul este la alegere.

 Sa va fie de folos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu