Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
0,5 L lapte degresat 0.1%
1 lingura cu varf
amidon
Indulcitor dupa gust
Esenta de vanilie
Intaritor de frisca (de ex. de la dr. Oetker)
MOD DE PREPARARE:
Se adauga toate ingredientele intr-o oala si
se pun la foc mic pana cand fierb.
Dupa ce compozitia s-a racit putin, se pune la frigider, cel mai bine peste noapte.
A doua zi compozitia se bate cu mixerul, nu disperati, daca nu se intareste instantaneu, adaugati intaritorul de frisca si mixati aproximativ 3 minute!
Frisca falsa se
pastreaza tare, timp indelungat. In cazul in care o pastrati la frigider si se
inmoaie o mai puteti bate inca o data.
Poate fi folosita pentru cafea, briose, prajitura, etc
Enjoy!
Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu