sâmbătă, 6 iulie 2013

FRISCA DUKAN

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

                                           



INGREDIENTE:

0,5 L lapte degresat 0.1%
1 lingura cu varf amidon
Indulcitor dupa gust
Esenta de vanilie
Intaritor de frisca (de ex. de la dr. Oetker) 

MOD DE PREPARARE:

Se adauga toate ingredientele intr-o oala si se pun la foc mic pana cand fierb.

Dupa ce compozitia s-a racit putin, se pune la frigider, cel mai bine peste noapte.

A doua zi compozitia se bate cu mixerul, nu disperati, daca nu se intareste instantaneu, adaugati i
ntaritorul de frisca si mixati aproximativ 3 minute!

Frisca falsa se pastreaza tare, timp indelungat. In cazul in care o pastrati la frigider si se inmoaie o mai puteti bate inca o data.
Poate fi folosita pentru cafea, briose, prajitura, etc

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu