vineri, 5 iulie 2013

INGHETATA Dukan

Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

INGREDIENTE: 

- 6-7 linguri crema de branza 0,2 %/ quark
- cu indulcitor dupa gust
-esente, eu am pus vanilie si cafea
- 2 oua
- cacao optional


MOD DE PREPARARE:

Cele 2 galbenusuri se freaca bine cu mixerul si apoi se adauga crema de branza si se mixeaza mai departe. Se bat si albusurile spuma foarte tare, si apoi incorporam galbenusurile, indulcitorul praf si esentele si cacao.
Am turnat compozitia intr-un vas de plastic si le-am introdus la congelator pentru 3-4 ore. 

Pentru a nu face ace de gheata este bine ca dupa 1-2 ore sa o scoateti din congelator si sa o mai mixati odata. Daca vi se pare prea tare atunci cand o scoateti pentru a o consuma, atunci lasati-o 5-10 minute afara si abia apoi o consumati.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu