Faza Croazieră (PV), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
- o ceapa taiata marunt
- un morcov
- un patrunjel radacina
- sare , piper
- ardei gras rosu tocat marunt congelat
-un iaurt cu 0,1 % grasime
-2 oua
-patrunjel verde
- o conopida
- usturoi tocat marunt
- un morcov
- un patrunjel radacina
- sare , piper
- ardei gras rosu tocat marunt congelat
-un iaurt cu 0,1 % grasime
-2 oua
-patrunjel verde
- o conopida
- usturoi tocat marunt
Mod de preparare:
Am pus la fiert
legumele, cu conopida , cu sare si piper .
Am scurs conopida, am pus-o in blender si am macinat-o bine, apoi am amestecat iar cu zeama.
Am scurs conopida, am pus-o in blender si am macinat-o bine, apoi am amestecat iar cu zeama.
Separat, am batut bine 2 oua cu un iaurt si cu usturoi tocat . Peste
aceasta dresura am pus crema de conopida incetisor, cu polonicul, pana ce s-a
incorporat toata .
La urma am pus patrunjel proaspat cules din gradina, taiat marunt .
Supa crema de conopida astfel preparata a iesit delicioasa !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu