Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
- Carne de vita tocata slaba-2kg
- 3 lingurite sare
- 2 lingurite piper
- 2 lingurite boia dulce
- Mate/membrane comestibile din comert o legatura
- usturoi 12 catei
- apa minerala 100ml
- 3 lingurite sare
- 2 lingurite piper
- 2 lingurite boia dulce
- Mate/membrane comestibile din comert o legatura
- usturoi 12 catei
- apa minerala 100ml
Mod de preparare:
Se face pasta se amesteca totul si se umple compozitia
in mate de porc(sau membrane necomestibile,ce gasiti).
Se lasa carnatii obtinuti cateva ore la svantat, uscat, intrun loc racoros,apoi se pun putin in fum la fel ca cei de porc,s au daca nu exista posibilitatea de a se afuma atunci se pot consuma si asa cum sunt fierti sau la cuptor pusi in diferite feluri de mancare...
Se lasa carnatii obtinuti cateva ore la svantat, uscat, intrun loc racoros,apoi se pun putin in fum la fel ca cei de porc,s au daca nu exista posibilitatea de a se afuma atunci se pot consuma si asa cum sunt fierti sau la cuptor pusi in diferite feluri de mancare...
In fum se lasa o zi e suficient!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu