Faza Croazieră , Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE
- 2 ouă
-4 lg faina tărâțe de ovăz macinate
- 2 lg tărâțe de grâu
- 6 lg lapte praf degresat
- 2 lg quark sau branză de vaci degresată
- 1/2 praf de copt
- 3 lg îndulcitor (sau după gust)
1 lgt praf de scortisoara
Optional: o lingura de cacao
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol amestecăm mai întâi ingredientele uscate (tărâțele de ovăz și grâu, laptele praf degresat). Adăugăm ouăle întregi și quark-ul și omogenizăm.
Dacă vi se pare prea tare compoziția mai putem adăuga puțin quark. La acestea mai adăugăm praful de copt, scorțișoara și continuăm să amestecăm. Ar trebuie să vă iasă o compoziție care curge. Lăsați compoziția deoparte circa 4-5 minute.
Cu această compoziție umpleți trei sferturi formele pentru brioșe, de silicon sau tapetate cu hartie de copt.
Introduceți în cuptorul încins la 150°C și lăsați circa 15 minute (maxim 20) sau faceți testul cu scobitoarea. Opriți focul și lăsați-le în cuptor cu ușa întredeschisă. Atenție, le scoateți din forme doar după ce s-au răcit.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu