Faza Croazieră(PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
- jumatate de piept de pui taiat fasii subtiri
- 1 ceapa medie
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben sau verde
1/2 cana de supa de pui/carne/apa
1/2 cana de supa de pui/carne/apa
- sare, piper, boia iute
Ingrediente pentru torilla:
- 2 oua
- 1 lingura amidon
- sare
MOD DE PREPARARE:
Se taie ceapa julien, cat de subtire se poate, la fel si ardeii. Intr-o tigaie de teflon se pun cele 3 picaturi de ulei tolerate si in croaziera (de fapt e ca si cum nu ati pune). Se pune ceapa in tigaie si dupa 3-4 minute se adauga ardeii taiati fasii subtiri.
Mai lasam asa 3-4 minute apoi adaugam si carnea. Nu uitati ca trebuie sa amestecati mereu ca sa nu se arda. Cand s-a albit putin carnea turnam jumatate de cana de supa de legume/carne - va da un gust mai bun decat apa, sau apa (daca nu avem supa) si punem capacul.
Mai amestecam din cand in cand in tigaie. Ulterior punem sarea, piperul si boiaua de ardei iute (in functie de cat de picanta vreti sa fie). Cand apa a scazut si ardeii s-au inmuiat suficient se opreste si se pastreaza in tigaie cu capacul pus.
Mai amestecam din cand in cand in tigaie. Ulterior punem sarea, piperul si boiaua de ardei iute (in functie de cat de picanta vreti sa fie). Cand apa a scazut si ardeii s-au inmuiat suficient se opreste si se pastreaza in tigaie cu capacul pus.
Intre timp pregatim si tortilla.
Se bat bine ouale si se adauga amidonul si sarea. Se toarna in tigaia de teflon incinsa, sub forma unei clatite. Se lasa pana se desprinde de tigaie si apoi se intoarce pe partea cealalta. Cand e gata punem compozitia si o invelim cu torilla.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu