miercuri, 24 iulie 2013

Ciorba de fasole verde cu zdrente de ou

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă


Ingrediente:

  • 1/2 kg de fasole verde
  • 2 morcovi potriviti,
  • 1 ceapa,
  • 3 tulpini de telina,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 rosii,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • 1 lingurita de Knor 
  • 1 ou,
  • cateva fire de patrunjel verde si cateva de leustean.

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert intr-o oala unde vrem sa facem ciorba de fasole verde.

Separat punem apa la fiert pentru a opari fasolea verde curatata rupta in trei si spalata. Se lasa fasolea in apa fierbinte pana in momentul cand o punem la fiert.

Celelalte legume se curata si se taie marunt. Se adauga in oala cand apa fierbe. Se pune Knor si sarea dupa gust. Se pune si fasolea scursa si se lasa sa fiarba pana sunt patrunse toate legumele.

Inainte sa fie gata se bate oul bine si se pune in cioba facandu-se zdrente de ou. Se pun verdeturile si ciorba e gata.

Se serveste calda, cu ceapa verde, rosie.
 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu