Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
2 linguri tarate de grau
un praf de sare
2 lingurite praf de copt
2 linguri lapte praf degresat
2 oua
2 linguri amidon de porumb
Mod de preparare
Punem intr-un vas taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt, amidonul, laptele praf si le amestecam bine.
Adaugam ouale usor batute, cu sarea.
Amestecam aluatul pana la completa omogenizare, apoi il lasam sa se odihneasca cca 20 de minute.
Cu ajutorul unei lingurite, formam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mici gramajoare de aluat, apoi le aplatizam si le dam o forma relativ rotunda.
Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 170°C, functia traditionala, al treilea etaj de jos in sus, pentru 20-25 minute. Daca ii doriti crocanti, in ultimele 10 minute, reglati cuptorul pe functia ventilata si reduceti temperatura la 150°C.
Ii lasam sa se raceasca complet, asezati pe un gratar, apoi ii servim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu