luni, 17 iunie 2013

ROSII UMPLUTE CU CREMA DE BRANZA


Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 

 

INGREDIENTE:

 - 4 -  rosii
 - 1 cutie - 200 gr branzica proaspata de vaci degresata (Delaco, Auchan, etc)
  (eu am gasit doar Delaco Ceva Fin Branzica si Smantana 2,2%)
  - ½ cutie Crema de branza Ehrmann, sau de care aveti
  - 1 ceapa verde

 - 4 fire de patrunjel tocat
 - sare, piper dupa gust 



MOD DE PREPARARE:

 
       Mixam branzica de vaci degresata impreuna cu crema de branza Ehrman, cu o ceapa verde si cu patrunjelul, la final adaugam sarea si piperul.

     Pasta obtinuta se lasa sa se aseze 5-10 minute


     Se spala bine rosiile, se taie capacele, le scobim pulpa cu ajutorul unei lingurite si le umplem.
   




   
  La aprecierea dumneavoastra, daca mai aplicati capacele, sau nu - eu le-am "salvat" pentru salata de cruditati si se dau la frigider pana la servire sau se pot servi si imediat.


Bon apetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu