Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
- 4 - rosii- 1 cutie - 200 gr branzica proaspata de vaci degresata (Delaco, Auchan, etc)
(eu am gasit doar Delaco Ceva Fin Branzica si Smantana 2,2%)
- ½ cutie Crema de branza Ehrmann, sau de care aveti
- 1 ceapa verde
- 4 fire de patrunjel tocat
- sare, piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
Mixam branzica de vaci degresata impreuna cu crema de branza Ehrman, cu o ceapa verde si cu patrunjelul, la final adaugam sarea si piperul.
Pasta obtinuta se lasa sa se aseze 5-10 minute
Se spala bine rosiile, se taie capacele, le scobim pulpa cu ajutorul unei lingurite si le umplem.
La aprecierea dumneavoastra, daca mai aplicati capacele, sau nu - eu le-am "salvat" pentru salata de cruditati si se dau la frigider pana la servire sau se pot servi si imediat.
Bon apetit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu