Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
Aluat:
6 lg.
faina tarate de ovaz
3 lg.
tarate de grau
2 lg.
amidon
1 ou
un plic
drojdie uscata
1 lgt
indulcitor
150 - 200
ml. suc de rosii (ramas de la Rosiile umplute)
Topping:
ciuperci
perle de
branza 2,2%
ardei
rosii
sunca pui
sunca Padurea Neagra
ceapa
verde/o ceapa medie
2 oua
2 lg.
iaurt
oregano
busuioc
sare,
piper
MOD DE PREPARARE:
Aluat:
Ingredientele
se omogenizeza bine. Amestecul se toarna intr-o tava neaderenta /
tapetata cu hartie de copt / foaie de silicon (eu recomand varianta 3) si
se da la cuptorul incins in prealabil la 180°C cca 10 min.
Intre timp se taie cubulete sunca,
ciupercile, ardeiul, rosiile; eu am taiat ceapa rondele. Se scoate aluatul de la cuptor
si se unge cu ketchup dulce (cu indulcitor) de la Tomi, eu am pus sos de rosii facut in casa. Se presara oregano si busuioc apoi se adauga toppingul inclusiv sunca.
In final
se toarna peste cele 2 oua batute cu iaurt.
Se
da la cuptor cca. 30 de minute.
Se
serveste calda sau rece cu ketchup sau sos de rosii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu