Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
Ingrediente crusta:
- 1 ou intreg + un albus de ou
- un praf de sare
- 4 linguri tarate de ovaz
- 1 lingura indulcitor
- optional o lingura de cacao, pentru blat de "ciocolata" - o alternativa :-)
- 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime
- un iaurt mic cu 0 % grasime
- 2 linguri indulcitor
- 1 ou
- esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Se
amesteca un galbenus cu taratele macinate, praful de copt, 2 linguri
iaurt, indulcitorul, scortisoara (si optional cacao); separat se bat cele doua albusuri
si se adauga peste compozitia obtinuta mai devreme si se baga la
cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15 minute.
In timp ce blatul sta la cuptor se prepara crema, se amesteca branza cu cele doua galbenusuri, indulcitorul, celelalte doua linguri de iaurt si scortisoara.
dupa cele 15 minute adaugam peste blat crema cu branza si o mai dam la cuptor pentru inca 25 de minute.
Pofta buna !
Pofta Mare!
In timp ce blatul sta la cuptor se prepara crema, se amesteca branza cu cele doua galbenusuri, indulcitorul, celelalte doua linguri de iaurt si scortisoara.
dupa cele 15 minute adaugam peste blat crema cu branza si o mai dam la cuptor pentru inca 25 de minute.
Pofta buna !
Pofta Mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu