Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
2 dovlecei medii
1 morcov
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1 lingura ulei masline
2 galbenusuri
1 l supa de pui
60 ml crema de branza/iaurt degresat
1/2 legatura patrunjel verde
1 lingura suc de lamaie
MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput calim inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul, pastarnacul si patrunjelul date prin razatoare. Le calim in ulei cu putina apa.
Punem apa si lasam legumele sa fiarba in supa de pui. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam dovleceii taiati cuburi mai mari si sucul de lamaie.
Inainte sa oprim focul, luam oala de pe foc, punem un polonic de supa, peste turnam crema de branza amestecata cu galbenusurile, adaugam peste ciorba.
O servim fierbinte cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu