Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
4 rosii maricele
1 ardei iute
1 ceapa rosie mica
1/2 legatura patrunjel verde
2 lingurite suc lamaie
sare, piper
optional – cateva picaturi sos Tabasco
MOD DE PREPARARE:
Rosiile le taiem in sferturi, astfel incat sa le putem elimina semintele, apoi le taiem cubulete de aproximativ 5 mm si le punem intr-un bol.
Tocam ardeiul iute foarte fin, tocam si ceapa rosie cubulete, apoi patrunjelul verde cat mai marunt. Punem toate ingredientele in bolul cu rosii, adaugam sucul de lamaie, asezonam cu sare si piper proaspat macinat si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Daca sosul nu este suficient de picant cateva picaturi de sos Tabasco vor rezolva problema…
Pastram salsa la rece o ora inainte de a servi, astfel inca sa se marineze bine toate ingredientele.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu