luni, 24 iunie 2013

NUTELLA Dukan

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă 

INGREDIENTE:

120 gr lapte praf degresat (aliment tolerat)

20 gr cacao degresata (aliment tolerat)

160 ml lapte 0,1% grasime

indulcitor lichid dupa gust

esenta de alune


MOD DE PREPARARE:

Amestecam laptele praf cu cacaoa. Turnam treptat laptele lichid si amestecam incontinuu ca sa evitam formarea cocoloaselor.


La sfarsit adaugam indulcitorul si esenta de alune.


In cazul in care s-au format cocoloase, treceti crema printr-o sita cu gauri mici.


Crema obtinuta are o consistenta mai lichida dar, dupa cateva ore in care o vom tine la frigider, se va intari.


O punem intr-un borcan si o bagam in frigider pentru 4-5 ore sau, cel mai bine, toata noaptea.


Este delicioasa!!!                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu