Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
120 gr lapte
praf degresat (aliment tolerat)
20 gr cacao
degresata (aliment tolerat)
160 ml lapte
0,1% grasime
indulcitor
lichid dupa gust
esenta de alune
MOD DE PREPARARE:
Amestecam
laptele praf cu cacaoa. Turnam treptat laptele lichid si amestecam incontinuu
ca sa evitam formarea cocoloaselor.
La sfarsit
adaugam indulcitorul si esenta de alune.
In cazul in care
s-au format cocoloase, treceti crema printr-o sita cu gauri mici.
Crema obtinuta
are o consistenta mai lichida dar, dupa cateva ore in care o vom tine la
frigider, se va intari.
O punem intr-un
borcan si o bagam in frigider pentru 4-5 ore sau, cel mai bine, toata noaptea.
Este
delicioasa!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu