marți, 25 iunie 2013

PAINICI Dukan

 Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
 

Am incercat reteltee de paine Dukan, dar trebuie va marturisesc - painicile m-au cucerit! Foarte usor de facut si extrem de delicioase!


INGREDIENTE: pentru 6 PAINICI:

- 8 linguri de faina din tarate de ovaz MACINATE
- 200g quark 0,2% grasime
- 2 oua
- 1/2 cubulet drojdie proaspata
- 1/2 lingurita sare de mare

- optional ierburi de Provence


 MOD DE PREPARARE:

Mixam toate ingredientele, pana obtinem o pasta omogena.

Am tapetat o tava de briose mari 6 forme cu hartie de copt.

Am pus compozitia in forme (de silicon sau aluminiu) cu ajutorul unei linguri - 2/3 umplem, pentru ca vor creste.

Coacem painicile la 180°C circa 25 minute, sau pana devin aurii pe deasupra.

Cel mai mare avantaj, este, ca mancand 1,5 painici/ zi in croaziera si 2 painici/zi in faza de cosolidare si stabilizare, ne infranam pofta de paine, sunt delicioase la gust si asiguram necesarul de tarate.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu