Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
-3 ouă
- 4 lg faina de tărâțe de ovăz
- 4-5 lg de lapte praf degresat
- 2 lg amidon de porumb
- 2 lg quark sau iaurt
- ½ lgt praf de copt
- îndulcitor 3 lg (sau după gust)
- esență de vanilie
- 2 tije de rubarbă tăiate în bucăți de circa 0,5 cm grosime
MOD DE PREPARARE:
Întindem un strat de aluat în tavă, apoi adăugăm ¾ din bucățile de rubarbă, adăugăm restul de compoziție și presărăm deasupra bucățile de rubarbă rămase.
Introducem în cuptorul încins la 170 grade și coacem pentru circa 25-30 minute (sau până trece testul scobitorii).
Rubarba acrișoară dă o savoare deosebită
prăjiturii (e ca și cum ați fi folosit bucăți de măr acrișor). Se
consumă rece, pudrata cu indulcitor.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu