duminică, 30 iunie 2013

RIDICHI CU SOMON AFUMAT

 Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

 

Un platou usor de pregatit pentru mesele festive, sau chiar o simpla masa in familie. Este cu siguranta este un aperitivcu alta prezentare decat cea obisnuita pentru somonul afumat.


INGREDIENTE:

100 g somon afumat
3 linguri crema de branza 0,2%
3-4 ridichi
cateva fire de marar

MOD DE PREPARARE:

Taiem bucatile de somon afumat in cubulete mic Taiem ridichile in felii subtiri. Tocam marunt mararul si il amestecam cu crema de branza.

Le asezam pe un platou: felie de ridiche, somon afumat si amestecul de crema de branza cu marar.

Decoram cu frunze de marar!

Lasam 30 de minute la rece, apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu