Croaziera, Consolidare si Stabilizare Drfinitiva
INGREDIENTE:
8 pulpe de pui superioare
1/2 lingurita schinduf
1 lingurita sumac
2 linguri boabe de mustar
1/2 lingurita ghimbir
1/2 lingura suc de lamaie
300 ml iaurt
sare, piper
2-3 catei usturoi
MOD DE PREPARARE:
La final se adauga sucul de lamaie. Totul se omogenizeaza bine si se toarna peste pulpe. Carne in aceasta marinata se baga la frigider pentru 2 ore
Se preincalzeste cuptorul la 180°C. Pulpele se introduc la cuptor si se coc cca. 50 - 60 de minute, pana scade sosul la jumatate iar pulpele se rumenesc. Pe la mijlocul timpului de coacere intoarceti pulpele pe cealalta parte.
Se servesc calde cu diverse salate, garnituri de legume sau pur si simplu - simple cu o ploaie de patrunjel.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu