marți, 25 iunie 2013

TARTA Dukan - baza

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

INGREDIENTE:

Blat:
4 lg. faina din tarate de ovaz

2 lg. tarate de grau

2 oua

200 gr. branza de vaci/crema de branza

sare, piper


MOD DE PREPARARE:
 
Cuptorul se preincalzeste la 210°C.

Se separa ouale. Faina de tarate se amesteca cu taratele de grau, branza de vaci, 2 galbenusuri, sare si piper.
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se adauga peste amestecul de tarate si branza. 
Se omogenizeaza  bine. Cu acest aluat se tapeteaza o tava de tarta sau o tava neaderenta.

Se coace la cuptor cca. 10 min. Supravegheati sa nu se arda. 

Daca adaugati indulcitor poate fi subiectul tartelor dulci - cu dulceata, budinca, crema, sau puteti merge clasic pe tarta cu legume.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu