Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
Blat:
4 lg. faina din tarate de ovaz
2 lg. tarate de grau
2 oua
200 gr. branza de vaci/crema de branza
sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Cuptorul se preincalzeste la
210°C.
Se separa ouale. Faina de tarate se amesteca cu taratele de grau,
branza de vaci, 2 galbenusuri, sare si piper.
Albusurile se
bat spuma tare cu un praf de sare si se adauga peste amestecul de tarate si
branza.
Se omogenizeaza bine. Cu acest aluat se tapeteaza o tava de tarta
sau o tava neaderenta.
Se coace la cuptor cca. 10 min. Supravegheati sa nu se arda.
Se coace la cuptor cca. 10 min. Supravegheati sa nu se arda.
Daca adaugati indulcitor poate fi subiectul tartelor dulci - cu dulceata, budinca, crema, sau puteti merge clasic pe tarta cu legume.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu