Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
6 rosii medii (600 g)
500 g conopida
2 linguri Maioneza Dukan
1.2 lingurita iaurt degresat
cateva fire marar pentru tocat
2 catei usturoi
sare,piper
1/2 ceasca lapte 0,1%
MOD DE PREPARARE:
Taiem cate un capac la rosii si le scoatem miezul cu o lingurita.
Umplem rosiile cu crema de conopida preparata ca in reteta: CREMA DE CONOPIDA CU USTUROI
Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.
Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, usturoi, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu