Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă
INGREDIENTE:
2 oua
2 linguri faina din tarate de ovaz macinate
1 lingura branza Lacteea
1 lingura amidon
1 lingurita praf de copt
1 iaurt degresat
coaja de la o portocala
indulcitor si vanilie ( dupa gust)
2 linguri faina din tarate de ovaz macinate
1 lingura branza Lacteea
1 lingura amidon
1 lingurita praf de copt
1 iaurt degresat
coaja de la o portocala
indulcitor si vanilie ( dupa gust)
MOD DE PREPARARE:
Intr-un castron se adauga 1 ou si de la celalalt ou doar galbenusul , taratele rasnitate bine, amidonul si praful de copt, iaurtul 0.1% , coaja de portocala si aromele.
Daca compozitia esti suficient de groasa se mai poate adauga o lingura de lapte degresat.
Se baga la cuptor pentru 15 minute, la 180 grade Celsius daca trece testul cu scobitoarea atunci le puteti scoate .
Intre timp , albusul ramas cu o lingura de indulcitor se bate spuma cu mixerul . Compozitia obtinuta se pune cu varf peste briose si se mai baga la cuptor pentru 5 minute pana ce bezeaua devine aramie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu