Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Pentru mousse, mai puteti alege intre: MOUSSE DE TON I sau MOUSSE DE TON II.
INGREDIENTE:
200 g crema de branza 0,2%
1 ceapa mica fin tocata
1 conserva ton natur/suc propriu – 185 g
1 lingurita ulei de parafina
1/4 legatura marar verde proaspat tocat + cateva fire pentru decor
castraveti proaspeti
sare
piper
1 ceapa mica fin tocata
1 conserva ton natur/suc propriu – 185 g
1 lingurita ulei de parafina
1/4 legatura marar verde proaspat tocat + cateva fire pentru decor
castraveti proaspeti
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Tocam ceapa foarte marunt, sau o dam prin aparatul de maruntit/razuitoare. Adaugam peste tonul, crema de branza, uleiul si pasam totul.
Punem
mararul tocat, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam pana se
omogenizeaza.
Punem crema la rece pentru 30 minute.
Decoram cu frunzulite de marar si servim.
Daca castravetele este foarte tanar, fara coaja amara, putem lasa feliile de castravete necuratate de coaja.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu